HENDEK ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ II. KADEME

WEB https://hendekozelegitim2.meb.k12.tr
Adres : Yeni Mahalle Yavuz Sultan Selim Caddesi No37/1
VİZYON : Okulumuzun vizyonu; Özel gereksinimli çocukların bağımsız yaşam becerilerini desteklemek, iş ve toplumsal yaşama geçiş sürecini kolaylaştırmak ve bu çocuklarımızın yaşam kalitesini arttırmaktır. Ayrıca çocuklarımızın gereksinimlerine göre sevgi ve güler yüzle güçlü bir eğitim kadrosu ile planlama yaparak nitelikli bir eğitim ve öğretim sunmanın yanı sıra özel gereksinimli çocukların ilgi ve yeterlikleri doğrultusunda özel eğitim hizmetlerinden yararlandırmaktır.
MİSYON : Okulumuzun misyonu; Türk Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; Özel Eğitime muhtaç bireylerin ilgi, yetenek ve yeterlilikleri doğrultusunda. Bulunduğu toplumda kendinden beklenen rolleri yapabilen yaşadığı çevre ve sosyal hayata uyum sağlayabilen, temel yaşam becerilerinde kendi kendine yeterli bir duruma gelebilen, üreten bir birey olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Doğal gaz Kalorifer
Pansiyon :
Servis : Bütün öğrencilerimiz Taşımalı Eğitim kapsamındadır
Ulaşım : OKULUMUZ SS 14 NOLU KAMYONCULAR KOOPERATİFİ VE NOKSEL FABRİKASI YANINDA BULUNUR. PUNA-ORTAKÖY VE AKOVA-ORMANKÖY DOLMULARI İLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Sakarya iline uzaklık: 35 km Hendek ilçe merkezine uzaklık: 3 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :